ONLINE CURSUSSEN

Kom gezellig bij mij aan de virtuele tafel zitten om lapjes aan elkaar te stitchen. Met de online cursussen van Slow Stitching kun je op je eigen tijd, op je eigen tempo aan de slag. Voor beginners is er de Startcursus. De andere cursussen sluiten daarop aan. Na aankoop behoud je toegang tot de lessen, en tot de besloten Facebook Community.

Ook neem ik je mee en inspireer je met mails en de besloten Facebook Slow Stitching Community. Hier kun je terecht voor al je vragen. En je vindt er inspiratie en aanmoediging om door te gaan.

De minicursus 'log cabin' kun je zien als een kennismaking met online stitch lessen. Vraag deze cursus gratis aan.

Leer easy patchwork maken met de hand met video tutorials, van begin tot eind, met mijn 5 fase Slow Stitching methode. Je maakt een makkelijke start met vierkantjes. [Klik op de afbeelding voor alle info].

Nu beschikbaar!  ++  Maak Je Eigen Memory Deken met dit stap-voor-stap programma. Met patroon speciaal voor gebruik van stoffen die voor jou iets betekenen. Knip uit kleding van een overleden dierbare of uit te kleine kinderkleertjes, of om een speciaal moment te markeren. [klik op de afbeelding voor alle info]

Ga verder en ontdek allerlei mooie en klassieke patronen en variaties, ook weer door te stitchen met de hand. Ik vertel je over achtergronden en betekenis van blokken, met patronen, geschiedenis en verhalen. [Klik op de afbeelding voor alle info]

Eerst uitproberen? Klik op de afbeelding en vraag de gratis minicursus aan