ONLINE CURSUSSEN

Kom bij mij aan de virtuele tafel zitten om lapjes aan elkaar te stitchen. Met de online cursussen van Slow Stitching kun je op je eigen tijd, op je eigen tempo aan de slag. Voor beginners is er de Startcursus. De andere cursussen sluiten daarop aan. Na aankoop behoud je toegang tot de lessen, en tot de besloten Facebook Community.

Ook neem ik je mee en inspireer je met mails en de besloten Facebook Slow Stitching Community. Hier kun je terecht voor al je vragen. En je vindt er inspiratie en aanmoediging om door te gaan.

De minicursus 'log cabin' kun je zien als een kennismaking met online stitch lessen. Vraag deze cursus gratis aan.

Leer easy patchwork maken met de hand met video tutorials, van begin tot eind, met mijn 5 fase Slow Stitching methode. Je maakt een makkelijke start met vierkantjes [Klik op de afbeelding voor alle info]

Maak Je Eigen Memory Deken vol met betekenissen en herinneringen met dit stap-voor-stap programma. Met patroon speciaal voor gebruik van stoffen die voor jou iets betekenen. Knip uit kleding van een overleden dierbare of uit te kleine kinderkleertjes, of om een speciaal moment te markeren. [klik op de afbeelding voor alle info]

Ga verder en ontdek allerlei mooie en klassieke patronen en variaties, ook weer door te stitchen met de hand. Ik vertel je over achtergronden en betekenis van blokken, met patronen, geschiedenis en verhalen. [Klik op de afbeelding voor alle info]

Live Online Workshop via Zoom. Dit aanbod is nu voorbij. Als er een nieuwe gepland is, laat ik dit weten.

Workshops

Af en toe organiseer ik live workshops voor deelneemsters aan de online cursussen. De eerstvolgende workshopdag is gepland op donderdag 3 november 2022 in de Kop van Noord-Holland.

Deze workshops zijn creatieve verwendagen voor jezelf. Op een locatie met veel ruimte en licht. In kleine groepjes van maximaal 7 personen. Een hele dag alleen maar aandacht voor jezelf en voor je creatieve proces. Inclusief lunch, koffie, thee en lekkers. De workshops zijn speciaal voor deelneemsters aan (één van) de online cursussen. Wil je ook meedoen, bestel dan eerst de online Startcursus en meld je daarna aan voor één van de workshops.

Een hele dag (van 10.30 uur tot 16.00 uur) met alle aandacht voor jou en je creativiteit. Neem je eigen project mee en je naaibenodigdheden (naald, draad, stof, schaar, etc.) en ga aan de slag. Neem mee waarmee je al bezig bent of start iets nieuws. Stel alle vragen die je wil stellen. Zie wat anderen maken. Ook neem ik elke workshop een verrassing mee, iets nieuws om mee aan de slag te gaan.

Ga een hele dag steekjes zetten en laat je verwennen met lekkers en een heerlijke lunch, en ontdek de magie van de sfeer. Neem mee wat je al gemaakt hebt, we houden een Show & Tell. Heb je nog niet zoveel gedaan met Slow Stitching, geen probleem, ik help je op weg.